Over Ons

NL - EN - FR

+32 3 844 84 06

Bierviltenonline.be is een onderdeel van Ducks in a row.

Ducks in a row is een reclamebrureau dat fungeert als vertegenwoordiger voor verschillende fabrikanten en een aantal gerenommeerde merken. Zo kunnen wij een gevarieerd en groot gamma inzake POS, drukwerk en textiel aanbieden alsook scherp geprijsde custom made producties.


Ducks in a row is vaak één van de meest flexibele firma’s in België in prijs en levertijd om uw project correct af te leveren.


Indien u inspiratie nodig hebt voor een volgend project, maak gerust vrijblijvend een afspraak of kom eens langs in onze showroom. U vindt er een groot aanbod aan textiel en vele leuke gadgets.


Duurzaamheid

Andere bedrijven praten over "groen worden" - maar onze biervilten fabrikant is lang geleden groen geworden. Daarom kunnen we met recht stellen dat we experts zijn op het gebied van duurzaamheid. We hebben dit principe altijd op onze producten toegepast en brengen het in praktijk op elk gebied van ons bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat we onze milieuprestaties in de toekomst blijven verbeteren, is Katz gecertificeerd volgens de milieubeheernormen DIN EN ISO 14001 en DIN EN ISO 50001 .


Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Ons basismateriaal is 100% puur natuur! Het is niet moeilijk om de basisingrediënten te tellen waaruit het is geproduceerd: hout en zetmeel, gemengd met water. En absoluut geen bleekmiddel of chemische verwerking.


Service & Overleg

Goede service na verkoop en betrouwbare klantenservice zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Ons klantenserviceteam is er om te helpen, dus neem contact op als u vragen hebt.


Niet alle bierviltjes zijn hetzelfde!

De mensen in de bierviltenfabriek hebben de afgelopen 100 jaar klanten geadviseerd over het kiezen van het juiste biervilt om aan hun behoeften te voldoen. De ervaring heeft ons geleerd dat onderzetters belangrijke marketingtools zijn die zorgvuldig op het merk van elke klant moeten worden afgestemd. We nemen de tijd om al uw zorgen aan te pakken en we hebben de expertise om uw ideeën in de praktijk te brengen. Van de keuze van het karton en de dikte tot de vorm en afwerking van de onderzetter, wij hebben alles voor u!


Pricing

Elk bierviltontwerp is op zichzelf uniek.
De prijs van een coaster hangt van veel verschillende factoren af.
Daarom geven we onze klanten altijd een offerte op basis van hun specifieke behoeften.

PARTNERS

Ducks in a row is een erkend lid van de Belgian Association of Promotional Products en is aangesloten bij onder andere Fostplus, Bebat, Auvibel, Recupel, ea...

PRIVACY STATEMENT

1. Privacy


Bierviltonline.be respecteert de privacy van bezoekers, zowel klanten als niet-klanten van Bierviltonline.be, en bezoekers van deze website. Persoonsgegevens die tijdens een bezoek aan deze website of worden verstrekt aan Bierviltonline.be, kunnen in een bestand worden verzameld en opgeslagen. Verwerking van persoonsgegevens vindt louter plaats indien dit verenigbaar is met het doel van de verzameling van persoonsgegevens zoals hieronder is weergegeven.


1.1 Wat doet Bierviltonline.be met uw gegevens?


Als u vrijwillig uw gegevens ter beschikking stelt met als doel op de hoogte te worden gehouden van bepaalde informatie en/of activiteiten van Bierviltonline.be, dan zullen de gegevens die u ter beschikking stelt slechts voor dit doel gebruikt worden.


Uw gegevens worden gebruikt:

  • voor onze administratie, en/of
  • om u op de hoogte te houden van interessante en relevante informatie en het aanbieden van onze services.
  • De verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit laatste behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.


Bierviltonline.be heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan.


Conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en artikel 3 van het Vrijstellingsbesluit is Bierviltonline.be vrijgesteld van aanmelding van gegevensbestanden bij het College bescherming persoonsgegevens.


1.2 Uw rechten


U kunt uw persoonsgegevens opvragen en u hebt recht om de gegevens te corrigeren of te laten verwijderen. Neem voor nadere informatie contact op met van Bierviltonline.be, telefoonnummer 0032 (0)3 844 84 06 of een e-mail sturen naar info@bierviltonline.be

 

Indien u het niet op prijs stelt dat wij u informatie of diensten die wij bieden toezenden, kunt u dat ons tevens laten weten door een brief te sturen naar: Biervilt online, Hoek 76 54CD1, 2850 Boom, België

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren